Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratinerede pandekager med grøntsagsfyld

Gratinerede pandekager med grøntsagsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Dej:
3 dl.mælk
2 æg
100 g.majsmel
 salt
 peber
 lidtsmør/olie til stegning
 
 Fyld:
2 gulerødder fine tern
0.5 finthakket løg
2 stænglerblegselleri
150 g.broccoli i små buketter
 lidtsmør/olie til stegning
3 æg
 salt
 peber
100 g.reven ost
 


Opskrift:

Pisk majsmel og æg sammen og tilsæt mælk til passende konsistens. Krydr med salt og peber. Bag nu pandekagerne. Broccoli buketterne koges 2 min, tages og afdryppes. Grøntsagerne svitses godt af i panden og der krydres med salt og peber. Pisk æg sammen og rør dem i de letafkølede grøntsager. Fordel grøntsagsmassen i pandekagerne og rul dejen omkring. Drys reven ost over pandekagerne og gratiner dem i ovnen ved 180 grader i ca. 6-8 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 33343 gange,
og udskrevet 801 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kristiam  -  2017-01-25 18:47:26
Her i huset bruger vi rester fra wokmad.