Champignonpandekage

Champignonpandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.skrællede kartofler
1 løg
1 spsk.hakket persille
1 fedhvidløg
250 g.champignoner
1 tomat
 
Opskrift:
Riv kartoflerne groft på et rivejern. Hak løget fint og bland de revne kartofler med det knuste hvidløg og persille. 1½ spsk olie opvarmes på en pande og champignonerne svitses heri. Når de er let brune, tages de af panden og 1 spsk olie tilsættes. De øvrige dele bredes ud på den hede pande og steger 4 min på hver side. Kanten skal være sprød og gylden. Pandekagen tages af panden og lægges på et fad. De svitsede champignoner kommes over og skivede tomater fordeles oven på. Der drysses evt. med hakket persille. Et par skiver ost kan kommes på pandekagen et par min før den tages af panden og før champignonerne kommes på. Spises med grøn salat som tilbehør.


karakterer:
Opskriften er vist 13041 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu