Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaiserschmarrn

Kaiserschmarrn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
 hvedemel
 mælk
 lidtsukker
1 knsp.salt
 lidtkardemomme
 rosiner
 sukat
 
 Tilbehør:
 flormelis
 tyttebær el. lign.
 evt. frugtkompot
 


Opskrift:

Pisk æggeblommer med lidt sukker og en bitte smule salt. Put mel og æg i lige som til en alm. pandekagedej. Pisk æggeviderne til "sne" - helt stive. Og vend dem i. Put rosiner og måske lidt sukat i. Steg på panden som meget tykke pandekager på begge sider og når den er ved at være færdig så skærer du den i stykker og putter i et fad.

Serveres med flormelis, tyttebær el. lign og måske også frugtkompot.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 20890 gange,
og udskrevet 531 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

LUCAS  -  2010-01-19 18:05:26
det er den bedste dessert jeg nogen sinde har smagt


Anne  -  2009-10-29 20:21:19
øøhh hvor meget mel og mælk???


hulamadula  -  2009-02-04 09:52:25
Hvor mange personer er det til?????