Rejedip

Rejedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christina

Indsendt :

Ingredienser:
220 g.kogte rejer
125 g.flødeost
4 spsk.mayonnaise
1 lille fed hvidløg
1 spsk.hvidvin
1 tsk.citronsaft
1 spsk.hakket purløg
 små saltkiks
 
Opskrift:
Hak rejerne meget fint. Rør flødeost og mayonnaise sammen i en skål til det er jævnt og glat. Tilsæt hvidløg vin og citronsaft og bland det godt. Rejer og purløg røres i og dippen hældes op i en serveringsskål.

Spises kold med små saltkiks til.

Tips:

Forberedningstiden er ca. 15 min.


karakterer:
Opskriften er vist 14540 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Randi  -  2011-08-26 08:24:01
vildt lækker ret - er et hit hos både børn og voksne til forret eller på Tapas bordet!

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker og nem ret... Den er god at lave med sine børn, og deet er et fødselsdags hit hjemme hos os