Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejedip

Rejedip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christina

Indsendt :





Ingredienser:
220 g.kogte rejer
125 g.flødeost
4 spsk.mayonnaise
1 lille fed hvidløg
1 spsk.hvidvin
1 tsk.citronsaft
1 spsk.hakket purløg
 små saltkiks
 


Opskrift:

Hak rejerne meget fint. Rør flødeost og mayonnaise sammen i en skål til det er jævnt og glat. Tilsæt hvidløg vin og citronsaft og bland det godt. Rejer og purløg røres i og dippen hældes op i en serveringsskål.

Spises kold med små saltkiks til.

Tips:

Forberedningstiden er ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12816 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Randi  -  2011-08-26 08:24:01
vildt lækker ret - er et hit hos både børn og voksne til forret eller på Tapas bordet!


Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker og nem ret... Den er god at lave med sine børn, og deet er et fødselsdags hit hjemme hos os