Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Irsk stuvning med kartofler løg og lammekoteletter

Irsk stuvning med kartofler løg og lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :





Ingredienser:
8 mellemstore skrællede kartofler, 1,8 kg.
1 kg.lammenakkekoteletter
0.5 tsk.peber
4 store løg i tykke skiver
5 dl.hønsebouillon
2 laurbærblade
2 dl.finthakket persille
 


Opskrift:

Kartoflerne skæres i tykke skiver, og kødet afpudses.
Læg halvdelen af kartoflerne i bunden af en tykbundet gryde.
Læg kødet ovenpå, så peber, løg og resten af kartoflerne. Hæld bouillon over og tilsæt laurbærblade.

Læg et tætsluttende låg på gryden og kog for svag varme i 1½ time.

Drysses med persille inden servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18615 gange,
og udskrevet 511 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Viskii  -  2012-08-30 21:59:53
Det her kaldes også Coddle og laver man den med pølser og bacon hedder det Dublin Coddle :)