Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Zuppa di cozze alla napoletana

Zuppa di cozze alla napoletana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.friske blåmuslinger
5 fed(eller mere) hvidløg
1 bdt.persille
1 stor dåse hakkede flåede tomater (1 kg).
4 spsk.olivenolie
1 knsp.chilipulver
 salt
 godt hvedebrød
 


Opskrift:

Børst muslingerne grundigt under rindende koldt vand og fjern skægget. Pil hvidløgene og hak dem fint sammen med den skyllede persille. Varm olien op i en stor, lav gryde. Svits hvidløg og persille et kort øjeblik og tilsæt tomaterne. Tilsæt chilipulver og en smule salt (pas på - muslingesaften salter også). Lad denne tomatsuppe koge langsomt tyk. Vend så alle muslingerne i på en gang. Skru op for varmen og lad muslingerne dampe under flittig omrøring indtil alle har åbnet sig (hvis enkelte ikke åbner sig - så kasser dem). Rist brødskiverne, enten tørristet eller smørristet. Gnid brødskiverne med et fed hvidløg. Fordel muslingerne i varme dybe tallerkener og hæld tomatsaucen over. Serveres rygende varme og giv hvidløgsbrødet til. Krydr med peber efter smag. Muslingerne spises med fingrene og skallerne er gode som skeer til tomatsaucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11462 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu