Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Zuppa Di Piemonte Med Strimler Af Kalvekød & Grønsager

Zuppa Di Piemonte Med Strimler Af Kalvekød & Grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
400 g.kalveinderlår eller klump
 
2 skiverbacon
2 stænglerselleri
2 spsk.olivenolie
2 porre
2 løg
2 gulerødder
2 bagekartofler
2 laurbærblade
5 dl.kalvebouillon
4 bladesavoykål
1 bdt.bredbladet persille
100 g.friskrevet parmesan
 salt
 friskkværnet peber
 
 Italiensk brød
 


Opskrift:

Skær kalvekødet & bacon i blyandt-tunde stimler af ca. 3 cm længde. Kom olie i en rummelig gryde, lad den live varm & rist kødet & bacon gyldne.

Rens blegselleri & porre, skær dem i stykker, ca 5 cm lange & snit dem så i små fine strimler. Skræl løg & kartofler & smit dem i små fine strimler. Skræl gulerøddererne & skær dem i små tern. Kom alle grønsagerne i gryden til kødet & lad dem stege med i 2 min. Tilsæt så kalvebouillon & de 2 laurbærblade.

Lad det hele simre under låg i en gryde i 30 min - tilsæt evt. lidt mere bouillon undervejs & fjern også skummet på suppen hen af vejen.

Efter 30 min. tilsættes savoykålen - også skåret i fine strimler. Lad suppen simre vidre i 5 min. & kom så finthakket persille & parmesan ost i. Rør godt rundt & server suppen rygende varm.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8099 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu