Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Zuppa alla pavese

Zuppa alla pavese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
8 dl.okse- eller hønsebouillon
4 spsk.smør
4 tynde skiver lystbrød
4 spsk.friskreven parmesan
4 æg friske
 


Opskrift:

Bouillonen sættes over at koge. I en pande smeltes smørret og brødskiver ristes gyldne på begge sider. Tag brødene op og læg dem i 4 dybe suppetallerkner og drys med parmesan. Slå et æg ud på hvert brød og overhæld med kogende bouillon. Bem. Ønsker du æggene helt kogt, kan disse pocheres ved siden af i anden gryde og lægges i suppetallerknen inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5324 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu