Zuppa alla pavese

Zuppa alla pavese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.okse- eller hønsebouillon
4 spsk.smør
4 tynde skiver lystbrød
4 spsk.friskreven parmesan
4 æg friske
 
Opskrift:
Bouillonen sættes over at koge. I en pande smeltes smørret og brødskiver ristes gyldne på begge sider. Tag brødene op og læg dem i 4 dybe suppetallerkner og drys med parmesan. Slå et æg ud på hvert brød og overhæld med kogende bouillon.

Bem. Ønsker du æggene helt kogt, kan disse pocheres ved siden af i anden gryde og lægges i suppetallerkenen inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 7531 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu