Zuppa alla pavese
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bouillonen sættes over at koge. I en pande smeltes smørret og brødskiver ristes gyldne på begge sider. Tag brødene op og læg dem i 4 dybe suppetallerkner og drys med parmesan. Slå et æg ud på hvert brød og overhæld med kogende bouillon.
Bem. Ønsker du æggene helt kogt, kan disse pocheres ved siden af i anden gryde og lægges i suppetallerkenen inden servering. |
|
Opskriften er vist 7531 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne