kogte pillede kartofler i store stykker.500 g. kogte pillede kartofler i store stykker.
Pesto: Pesto:
1
bdt.
basilikumblade1 bdt. basilikumblade
25
g.
ristede pinjekerner25 g. ristede pinjekerner
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
35
g.
friskreven Manchego (spansk fåreost)35 g. friskreven Manchego (spansk fåreost)
1
dl.
god olivenolie1 dl. god olivenolie
salt salt
peber peber
150-200
g.
chorizo (stærk, spansk paprikakrydret pølse) i skiver.150-200 g. chorizo (stærk, spansk paprikakrydret pølse) i skiver.
Pynt: Pynt:
Purløg og salat. Purløg og salat.
Opskrift:
Blend basilikumblade, pinjekerner og hvidløg. Tilsæt osten og derefter olivenolien i en tynd stråle, mens der blendes. Smag pestoen til med salt og peber og ven den med kartoflerne, der anrettes i små skåle med chorizo, purløg og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10781 gange, og udskrevet 150 gange.
Kommentarer
lbrandt - 0000-00-00 00:00:00 rigtig lækker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider