Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinaci di magro

Spinaci di magro, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
50 g.rosiner
1000 g.ribbet og skyllet spinat
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg halveret
2 spsk.finthakkede persille
 salt
 peber
 en anelse sukker
 


Opskrift:

Rosinerne lægges i blød i ca. 1 time i håndvarmt vand. Spinaten lægges i gryde uden væde og varmes under omrøring igennem til det falder sammen. Spinaten tages op og trykkes fri for væde. Persille og det halverede hvidløg sauteres af i olivenolien. Tilsæt spinat og de godt afdryppede rosiner. Steg til at væde er væk. Fjern evt. hvidløgsfeddene inden servering og smag til med salt, peber og lidt sukker. Retten kan varieres ved at fjerne rosiner og persille og istedet tilsætte 2-3 finthakkede ansjoser, lidt presset hvidløg og 1 spsk reven parmesan.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12097 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu