Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sorte oliven i olie

Sorte oliven i olie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
500 g.sorte oliven
2 fedhvidløg
1 lille stærk peber - cayenne eller chili
1 tsk.tørret timian
2 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Pil og hak hvidløget. Skyl peberen og tør den i et rent viskestykke eller køkkenrulle. Kom de sorte oliven i en stentøjs- eller glaskrukke. Fordel omhyggeligt det hakkede hvidløg mellem olivenerne og stik chilipeberen ned midt i krukken. Hæld olie over og drys 1 tsk timian øverst.

Tips:

Det er sjældent man herhjemme har mulighed for at sylte friske, sorte oliven. Køber man sorte oliven i løs vægt er ovenstående opskrift en god måde at opbevarer dem på - eller køber man oliven i glas - giver ovenstående metode god smag. Man kan som her bruge olivenolie, men det er ikke nødvendigt. Olivenerne opbevares lige så godt i en god spiseolie.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12291 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hanne  -  2014-04-13 16:56:39
Hvor lang tid skal det trække, for at oliven tager smag?