Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Soltørrede tomater i olivenolie

Soltørrede tomater i olivenolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
100 g.soltørrede tomater
1 dl.hvidvinseddike
2 dl.vand
1 dl.olivenolie
0.5 fedhvidløg
 frisk basilikum timian eller oregano
 evt.enkelte ansjosfilet
 


Opskrift:

Læg meget salte tomater i koldt vand i ca. 30 minutter. Hæld herefter vandet fra. Dette kan springes over med normal saltet tomater. Blød nu tomaterne ud i hvidvinseddike og vand i et par timer, vend dem et par gange undervejs. Hæld væden fra og dup dem et par gange ned et rent klæde eller køkkenrulle. Lad dem lufttørre helt. Kom dem i et skoldet sylteglas. Imellem tomaterne lægges lidt frisk krydderurter og evt. ansjosfileterne. Tilsæt meget finthakket hvidløg. Hæld olivenolie over så det dækker. Luk glasset og opbevar det i køleskabet. Tomaterne smager bedst når de har stået noget tid og taget smag af olie, krydderurter og hvidløg.

Tomaterne anvendes i strimler i pasta og salater retter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14779 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu