Soffritto med basilikum

Soffritto med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Blegselleri

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Ingredienser:
4 spsk.ekstra olivenolie
4 fedhvidløgsfed
1 hakket løg
3 hakkede bladselleristængler
1.5 dl.tør hvidvin
 lidtfrisk basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde og steg hvidløgene i olien til de er let gyldne. Tilsæt bladselleri og hakket løg og svits videre under hurtig omrøring til alt er gyldent. Hæld vinen i og reducer vinen helt væk. Skru ned for varmen, smag til med salt og peber, læg låg på og kog videre i 20 minutter. Rør af og til sørg for at det ikke brænder på. Når den er kølet let af, tilsættes hakket basilikum. Brug den til at vende i friskkogt pasta, i risretter, i kogt bulgur, til at marinere friskstegt lammekød i - eller brug fantasien. Det kan være en god idé at lave en stor portion og gemme den i køleskabet.


karakterer:
Opskriften er vist 12419 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

lars  -  2008-08-08 20:05:26
har fundet en opskrift hvor 2 gulerødder er iblandet. det smager fantastisk. skal småkoge i meget lang tid mindst 1 time eller derover