Semifreddo all'amaretto con fichi

Semifreddo all'amaretto con fichi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Parfait:
2 æg
1 æggeblomme
80 g.sukker
3 spsk.Amaretto
300 g.piskefløde
1 spsk.vanillesukker
 
 Figner:
4 modne figner
2 spsk.cognac
1 spsk.sukker
 
 Hindbærsauce:
200 g.hindbær
2 spsk.sukker
 
Opskrift:
Æg og æggeblommer piskes til creme i lunt vandbad. Amaretto tilføjes under oppiskningen. Fløden piskes stiv sammen med vaniljesukkeret og vendes herefter i cremen. Amarettocremen hældes i 4 forme (hver ca. 2 dl indhold), og stilles herefter på frys.

Imens skæres fignerne i både og marineres i cognac omrørt med sukker. Hindbærrene skylles og lægges i lag sammen med sukker og citronsaft i 30 min.

Pureres og sigtes. Is tages ud af formene og anrettes sammen med de marinerede figner og hindbærpureen.





karakterer:
Opskriften er vist 11144 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu