Salsa di noci

Salsa di noci, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Salsa

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
150 g.valnøddekerner
50 g.pinjekerner
1 fedhvidløg
2 spsk.finthakket merian eller persille
4 spsk.olivenolie eller 50 g smør
100 g.Ricotta, friskost
 salt
 hvid peber
2 spsk.parmesan
 
Opskrift:
Valnødder og pinjekerner ristet let på panden. Lad dem køle af og hæld dem i food-processoren og blend dem til fint pulver. Hvidløg pilles og knuses sammen med merian. Begge dele ristes let i 2 spsk olivenolie. Hvidløg og krydderurter blandes med de knuste nødder samt ricottaen. De resterende 2 spsk olie røres i og der smages til med salt, peber og parmesan.


karakterer:
Opskriften er vist 12655 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu