Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Proprietær spejlæg

Proprietær spejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4 æg
2 spsk.smør
 tomatketchup
4 skiverhvedebrød
 hp sovs eller worcestershiresauce
 salt
 frisk kværnet peber
 
Opskrift:
Smelt smørret på panden og svits brødet på begge sider. Sæt brødene fra og hold dem varme. Kom mere smør på panden, slå æggene ud og steg dem hele på panden , evt. på begge sider. Anret æggene på brødskiverne og krydr med ketchup, sovs, salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8857 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu