Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hirsefrikadeller

Hirsefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hirse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.kogt hirse (husk at skolde hirsen før den koges!)
0.5 løg hakket eller blendet i foodprocessoren
0.5 dl.jordnøddesmør
1 tsk.salt
2 spsk.sojasauce
 evt.paprika
 
Opskrift:
Den kogte hirse blandes med løgene i en skål. Jordnøddesmørret, saltet og soyasaucen blandes i og alt røres grundigt rundt. Farsen formes til små frikadeller og steges på en fedtfri slip-let-pande.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14317 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christian  -  2010-09-19 13:48:47
Jeg er lige i gang med at lave retten og umiddelbart lyder det godt med jordnøddesmør, men det er meget tyndt... og de bliver slet ikke faste på panden... Nogen forslag?

Helle  -  2008-09-08 21:50:01
Jeg har lavet denne ret til et selskab på otte kvinder, og alle kunne lide dem. Selv min kæreste synes de smager godt:-)

Sofin  -  2007-09-19 11:40:19
Jeg laver ofte mad til en vegetar, og blev derfor begejstret, da jeg så denne opskrift, men nej hvor er den bare fæl. Det smager virkelig ikke godt!