olivenolie eller vindruekerneolie 1/2 l. olivenolie eller vindruekerneolie
havsalt havsalt
Tomater: Tomater:
5
tomater 5 tomater
Pecorini el. anden fast ost fx Grana el.Parmesan Pecorini el. anden fast ost fx Grana el.Parmesan
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
hakket purløg eller persille hakket purløg eller persille
portulak portulak
rosmarin rosmarin
havesyre havesyre
manchego, spansk fåreost manchego, spansk fåreost
Opskrift:
Spätzle:
Mel piskes sammen med æg og salt. Danskvanden tilsættes.
Massen høvles over rivejernet ned i gryde med kogende letsaltet vand. Fjernes når de kommer op til overfladen. Vendes i olivenolie og køles af på en bradepande.
Auberginechips:
Auberginerne skæres så tyndt som muligt med skallen og steges gyldne og sprøde i olie.
Danske tomater:
Del tomaterne i kvarte.
Skær salaten i strimler, varm olien, tilsæt spætzle, så de tager lidt farve og puffer op, og tilsæt portulak og havesyre. Vent tomat og salat i, og anret med de sprøde aubergine og ost.
Hæld den i salatskålen. Tilsæt salatblade + de danske tomater.
Anret.
Høvl Manchego over fadet, auberginechips over og vend med purløg og persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8681 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider