Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spätzle salat, auberginechips, tomater og høvlet pecorini

Spätzle salat, auberginechips, tomater og høvlet pecorini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalatRet : Salat - Ostesalater

Hovedingrediens : Oste - Fåerost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Spætzle:
1,90 dl.danskvand
300 g.hvedemel
4 æg
 salt
 
 Auberginechips:
2 auberginer
1/2 l.olivenolie eller vindruekerneolie
 havsalt
 
 Tomater:
5 tomater
 Pecorini el. anden fast ost fx Grana el.Parmesan
2 spsk.olie
 hakket purløg eller persille
 portulak
 rosmarin
 havesyre
 manchego, spansk fåreost
 
 
Opskrift:
Spätzle:
Mel piskes sammen med æg og salt. Danskvanden tilsættes.

Massen høvles over rivejernet ned i gryde med kogende letsaltet vand. Fjernes når de kommer op til overfladen. Vendes i olivenolie og køles af på en bradepande.

Auberginechips:
Auberginerne skæres så tyndt som muligt med skallen og steges gyldne og sprøde i olie.

Danske tomater:
Del tomaterne i kvarte.

Skær salaten i strimler, varm olien, tilsæt spætzle, så de tager lidt farve og puffer op, og tilsæt portulak og havesyre. Vent tomat og salat i, og anret med de sprøde aubergine og ost.
Hæld den i salatskålen. Tilsæt salatblade + de danske tomater.

Anret.

Høvl Manchego over fadet, auberginechips over og vend med purløg og persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8529 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu