Kyllingetærte
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Ulla Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Rens champignonerne og del evt. de store.
Smelt smøret og lad champignonerne snurre heri nogle minutter. Rør melet i og spæd med hønsebouillon og piskefløde. Lad sovsen koge igennem. Tilsæt kyllingekødet, skinketern og peberfrugtstrimler og smag til med salt, peber og paprika. Lad stuvningen blive kold. Tø butterdejen ved stuetemperatur ca. 30 minutter. Rul den ene rulle lidt ud og beklæd en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. Kom den kolde stuvning i og rul den sidste rulle af dejen ud og læg over som låg. Pensel med æg. Lav blade af dejrester. Pensel tærten igen og skær et par ridser i låget bag den ca. 30 minutter ved 225 grader C alm. ovn. Server den lun med en skål salat. Tips: Kyllingetærten kan gøres klar i god tid og opbevares i køleskabet, og blot stikkes i ovnen ½ times tid før serveringen. |
|
Opskriften er vist 210008 gange,
og udskrevet 3906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Lo - 2018-03-09 18:03:04 Mums! Den er god! :-) jeg blandede minimælk og piskefløde + tilsatte en lille dåse konc. tomatpure - det kan anbefales. Michael. - 2017-04-12 01:08:28 jeg ville bruge rørt æg frem for fløde. Nanna - 2012-11-26 17:04:56 skal ovnen være kold eller forvarmet?? :) glæder mig til at prøve den.. Stine - 2012-04-04 19:13:12 Det er da alt for meget med 225 grader, min tærte fik 30 - 40 min på 200 grader, det passer meget bedre. Jeg brugte madlavningsfløde istedetfor piskefløde. Jeg kom bacon, rød peberfrugt, og broccoli i sammen med kyllingestykker. Jeg har lavet den flere gange på denne måde, og den har kun fået ros. Maria - 2011-10-11 12:45:21 Kan man bruge mælk i stedet for fløde?? Karin - 2011-04-20 08:07:50 Den er temmelig fed. Er man 4 personer om 1 tærte får man 1000 kalorier! Birte - 2009-09-29 08:31:19 Dette er en skøn tærte, smager rigtig godt, og er nem. Tager ikke lang tid. sofie - 2009-08-30 16:55:49 hvor lang tid tager den at lave? ndj - 2008-11-21 11:08:59 lyder spændende - kan den fryses ? Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig dejlig, selv de kræsne børn kunne lide den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne