Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomat- og ostesovs

Tomat- og ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ostesaucer

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.passata
150 g.frisk ost - flødeost - eller blød fåreost
 
Opskrift:
Bring passatta'en til kogepunktet og "opløs" osten i sovsen. Lad blandingen småkoge få minutter og server med stor pasta som skruer, sløjfer, penne eller konkylier.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12808 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu