Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodssuppe med pikantost

Gulerodssuppe med pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helene

Indsendt :





Ingredienser:
10-12 gulerødder
1 løg
1 l.vand
1 grøntsags bouillon terning
1 pk.pikant ost
 salt
 peber
 karry
 


Opskrift:

Skræl og riv gulerødderne. Svits dem i en gryde sammen med løg indtil gulerødderne bliver lidt gullige.

Tilsæt vand samt bouillon terning. Lad det koge op og put derefter flødeosten i. Lad retten koge i ca. 10-15 minutter.

Smag til med salt, peber og karry

Tips:

Serveres med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 35245 gange,
og udskrevet 747 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

HisDancer  -  2010-12-02 14:16:11
Tilsæt kyllinge stykker.. !! :) Det sådan en god smag og fylde også


pikant fan!  -  2008-08-22 16:01:27
mmm så god men prøv at tilsætte 2 løg det gør virkelig smagen mere rund og dejlig!!!


Berit  -  2008-08-21 15:44:35
skær gulerødderne i 1cm tykke skiver i stedet for at rive dem og koges kun ca. 5 min så der stadig er lidt bid i - og brug kun en halv pk pikant ost - 2 bouillon terninger - undlad karry og peber - så smage det helt fantastisk!


mona  -  0000-00-00 00:00:00
undlad evt karry, og giv i stedet et drys frisk persille, færre gullerødder kan gøre det, det afhænger jo af størrelsen, skinketern,ristet bacon,pølsehorn el lignene er også godt tilbehør/topping