Panderistet rugbrød med fyld/pålæg

Panderistet rugbrød med fyld/pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fuldmusik

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 rugbrødsskiver
 smør olie eller margarine
 tomater
 peberfrugt
 løg
 krydderier
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet på en pande. Tilsæt f.eks. hvid peber / paprika / eller hvad du kan lide. Steg rugbrødsskiverne heri. (pas på ikke for meget).

Skær løg, tomater, paprika m.m. i skiver og steg det let. (løgene skal have mest). Men stadigvæk lad være med at stege det helt i smadder.

DET ER IKKE EN HÅNDMAD, så husk at servere på tallerken med kniv og gaffel.

Tips:

PRØV et par gange, for at finde stegetiderne. Der er kun tale om få minutter. Du kan jo selvfølgelig selv eksperimentere med fyldet/pålægget og sammensætte som du kan lide.

HUSK - Du behøver ikke at smøre brødet. Der er masser af stegefedtstoffet i. VELBEKOMME - SET SMAGER HIMMELSK - OG er nemt og hurtigt. Brug bare halvgammelt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 10544 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-26 23:39:37
Det smager altsa også pragtfuldt med spejlæg på.Nogle vil gerne have mayonaise eller ketchup på. ( husk nu at gennemstege æggene så du ikke bliver syg)