Sønderjyske frikadeller

Sønderjyske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : H&B

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.hakket svinekød
50 g.rasp
1 æg
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 hakket løg
 
Opskrift:
Farsen blandes med de øvrige ingredienser.

Frikadellerne trilles i hånden og steges ca. 6 min. på hver side.

Tips:

De er bare go'e


karakterer:
Opskriften er vist 22669 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

frede  -  2021-02-22 17:22:11
Der SKAL altså også krydres med stødt allehånde! Og karry i sønderjyske frikadeller er no go! Og så gør det heller ikke noget at der bruges 2 æg

K D  -  2011-07-22 13:39:58
1 TSK. SALT er nok efter min smag. Pres 2- 3 fed hvidløg i farsen, det smager rigtig godt.

tgad  -  2010-02-17 12:45:02
husk at undlade at putte RÅT KØD I MUNDEN i disse tider! dummer du da trods alt så brug dog de uvaskede fingre du håndterede ægget med :)

sønderjyde  -  2007-05-01 15:58:25
Husk at smage på farsen inden stegning - så får man den rette smag!

ikke nogen specielt  -  0000-00-00 00:00:00
man skulle prøve at komme karry i! Det smager rigtig GODT!