Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ciabatta brød 03

Ciabatta brød 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
700 g.pizzamel
300 g.durummel
2-3 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
50 g.gær
5-5.5 dl.lunken vand
 


Opskrift:

Gæren opløses i det lunkne vand, og de øvrige ingredienser tilsættes. Det hele æltes i 4-6 min., til dejen er glat og smidig. Dejen må ikke være for fast. Den føles blød i starten, men efterstivner under æltning og liggetiden. Dejen formes til en kugle, dækkes til og hviler en time.

Dejen deles i 2 dele. Durummel drysses ud på bordet, og dejen rulles ud til 2 pølser, der sættes på en bageplade. efterhæver tildækket til dobbelt størrelse, ca. 40-50 min.

Sæt brødet i en forvarmet ovn ved 250 grader C på nederste ovnrille. Skru straks ned til 220 grader C (ved varmludt 200 C) og bag brødene i 30-35 min, de sidste 10 min. med åben ventil eller lågen på klem for at få en sprød skorpe.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22860 gange,
og udskrevet 442 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Alexander  -  0000-00-00 00:00:00
Et rigtigt lækkert brød, jeg vil dog anbefale at man tilsætter en anelse mere vand end opgivet i opskriften