Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fedfattige frikadeller med grønt og surt

Fedfattige frikadeller med grønt og surt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Fedfattige frikadeller med grønt og surt, billede 4 Fedfattige frikadeller med grønt og surt, billede 1 Fedfattige frikadeller med grønt og surt, billede 2 Fedfattige frikadeller med grønt og surt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
200 gram Rødbede. syltede. uden tilsat sukker
200 gram Asier. syltede. uden tilsat sukker
200 gram Agurk. syltet. uden tilsat sukker
   
  Sauce:
1 ds. Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Mørbraden afpudses og hakkes.

Rør farsen med reven løg, reven squash, mel, vand, persille, hvidløg, salt og peber og form farsen til frikadeller der gennemsteges.

Tomaterne passeres gennem en sigte og bringes i kog i en lille gryde sammen med bouillon. Smages til med oregano, salt og peber.

Hak rødbederne, asierne og agurken fint og bland det i en skål og server til frikadellerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 98145 gange,
og udskrevet 2340 gange.


Energi:
KJ total 8122 (1933 kcal)
KJ pr. Pers. 2030 (483 kcal)
Vægt ialt 2578 gram
Vægt pr. Pers. 644 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 315 KJ (75 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorthea  -  2013-01-27 12:26:08
Lyder rigtig lækkert tror jeg vil prøv dem i morgen og se hvad mine børn siger til dem


Slagteren  -  2012-08-16 20:29:20
Der er ingen grund til at bruge en svinemørbrad. Alt magert skinkekød kan bruges.


Britta  -  2009-01-26 15:54:41
Det er da synd at bruge mørbraden til det. Der findes så meget andet fedtfattigt på grisen. Jeg brugte et stykke fra skinken.


  -  2007-01-02 20:14:47
smager lækkert. er ikke sidste gang vi laver det