Rusisk dessert

Rusisk dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maria

Indsendt :

Ingredienser:
35 g.mannagryn
2.5 dl.vand
2.5 dl.solbærsaft
 
Opskrift:
Man hælder det hele i en gryde og opkoger det. Man hælder det hele i en skål og pisker det kraftigt, og stiller det koldt indtil det er stift.

Tips:

Da man pisker bliver det hurtigt koldt, så det skal ikke stå ret længe før det er stift


karakterer:
Opskriften er vist 17636 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2014-10-21 14:51:08
Noget overfladisk forklaring, så I får lige den fra min kogebog. Bland gryn, saft og vand i en gryde og bring i kog. Kog ved svag varme 15-20 min. Hældes op i en skål (ca 2 l) og piskes med håndmixer til grøden er kold og fylder dobbelt så meget som før piskningen. Serveres med flødeskum eller cremesovs. Alle typer (rød) saft kan bruges.

  -  2011-07-27 22:56:27
Det er ikke solbærsaft men ribssaft. der bruges.

Cecilie  -  2010-08-21 15:16:45
Jeg arbejder på et plejehjem, og der kære borgere kalder denne dessert for ''Rusisk morgenrøde'' . Vidt som jeg ved, så kan denne ret også laves af ymer...

Kirsten  -  2007-06-27 19:51:46
Der hører en rigtig god cremesauce til