Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persillesovs de luxe

Persillesovs de luxe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Orbit

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg
 bouillon helst flydende kalve eller okse svarende til 1 1/2 bouillonterning.
2.5 dl.madlavningsfløde
 mælk
 en smule blåskimmelost max 4 g.
 Herbes de Provence
 muskatnød
1 stor håndfuld persille
1 gulerod
1 dl.hvedemel
50 g.smør
5 dl.vand
 salt
 peber
 evt.lidt stegesky fra flæsk sild hornfisk eller hvad man nu vil have til.
 


Opskrift:

Lav en simpel font med 1/2l. vand, løget, bouillonen, guleroden (bare snittet i halve på langs)og herbes de Provence (1 tsk.). Lad det simre 1 time.

Lav en hvid grundsovs med melet og smørret tilsat fonden og fløden... (husk at si fonden for løg og andet så det er en klar suppe). Der skal være mindst 3 dl fond, har den kogt for meget ind, tilsæt vand.

Så skal blåskimmelosten i, ikke mere end 4 g. Riv muskatnødden på den fine rille, kun lidt, 6-8 strøg, ned i sovsen og tilsæt den hakkede persille.. Hvis man har stegt flæsk eller fisk.. Brug en smule af stegeskyen Efter opkoget skal sovsen hvile i 10 min.

Det vil ikke se ud som en gammeldags persillesovs, mere brunlig. Husk salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (17 stemmer)

Opskriften er vist 23774 gange,
og udskrevet 247 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Orbit  -  0000-00-00 00:00:00
Vær forsigtig med muskatnødden, hellere for lidt end for meget..


Orbit  -  0000-00-00 00:00:00
Man skal naturligvis tilsætte mælk til sovsen har den ønskede konsistens.. Husk den bliver tykkere efter at ha' hvilet lidt ..