Porretærte på pastabund 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt af : Jan Indsendt : Red : |
|
|
Pastaen lægges i et smurt ovnfast fad
Porrer og skinke lægges over
Ost drysses over
Æg, fløde, salt og peber piskes sammen og hældes over fyldet
Sættes i en 225 grader C varm ovn i 30 min.
Tips: Serveres med flutes eller grovboller. |
|
Opskriften er vist 37160 gange,
og udskrevet 949 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Brynhild - 2009-10-12 21:29:54 Jeg brugte lidt kylling (som var blevet tilovers fra en hel ovnstegt kylling)i stedet for skinke og ca. 1 dl cremefine 7% i stedet for piskefløde. Jeg tilføjede desuden en hakket rød chili. Det blev en fantastisk porretærte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne