Chokolade-konfektkage med hindbær/jordbærcoulis

Chokolade-konfektkage med hindbær/jordbærcoulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise.E

Indsendt :     

Ingredienser:
1 bægermørk sirup
500 g.mørk chokolade
400 g.smør
9 æg
500 g.jordbær
500 g.hindbær
1-2 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Sirup, smør og chokolade smeltes for svag varme til det er flydende Æggene piskes sammen og tilsættes når blandingen er afkølet kommes i 2 springforme, der er foret med stanniol.

Bages i 45 min. ved 155 grader C. Skal helst laves en dag i forvejen, da de har bedst af at stå i køleskabet natten over.

Kagen er en bombe uden lige, den smager fantastisk, gerne med hindbær- eller jordbærcoulis (en blanding kan også bruges).

Coulis laves ved at bruge friske frugter der blendes med lidt flormelis (efter smag), der kan med fordel tilsættes en smule citronsaft for at give lidt syre.

Overstrøg den færdige kage med lidt flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 21325 gange,
og udskrevet 472 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-15 10:29:50
Kan den fryses??

  -   2005-01-01 01:01:01
Jo, det er omtrent det samme

  -   2005-01-01 01:01:01
Bæger sirup, mon ikke det er samme størelse bæger som honning, altså 450 g.