Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ristet brød med seafood

Ristet brød med seafood, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mik Ruberg

Indsendt :



Ingredienser:
2 Avokadoer
10 cherrytomater
200 g.røget laks
3 skalotteløg
5 dl.cremefraiche
0.5 citron
200 g.rejer
1 håndfuld brøndkarse
6 skiver godt brød
 
Opskrift:
Rens og skær alle ingredienserne i passende stykker, og gerne samme størrelse. Sørg for at skalotteløgene er hakket fint.

Bland derefter dressingen bestående af cremefraiche, citron, salt og peber (Man kan nemt selv variere den, prøv med lidt ketchup eller Dijonsennep).

Bland dressingen og ingredienserne sammen, og server dem på 1 skive ristet brød. Pynt med lidt ekstra brøndkarse og server.

Tips:

Skift gerne en eller flere ingredienser ud.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)

Opskriften er vist 11848 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
En superlækker forret, som vi her i huset foretrækker at spise med groft flutes til og ikke på brød.