Ristet brød med seafood

Ristet brød med seafood, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mik Ruberg

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 Avokado
10 cherrytomater
200 g.røget laks
3 skalotteløg
5 dl.cremefraiche
0.5 citron
200 g.rejer
1 håndfuld brøndkarse
6 skiver godt brød
 
Opskrift:
Rens og skær alle ingredienserne i passende stykker, og gerne samme størrelse. Sørg for at skalotteløgene er hakket fint.

Bland derefter dressingen bestående af cremefraiche, citron, salt og peber (Man kan nemt selv variere den, prøv med lidt ketchup eller Dijonsennep).

Bland dressingen og ingredienserne sammen, og server dem på 1 skive ristet brød. Pynt med lidt ekstra brøndkarse og server.

Tips:

Skift gerne en eller flere ingredienser ud.


karakterer:
Opskriften er vist 12130 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
En superlækker forret, som vi her i huset foretrækker at spise med groft flutes til og ikke på brød.