Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Gyldne påskesild

Gyldne påskesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildHøjtid: Påske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 spegesildsfileter
2 gulerødder
 lidt olie
1 mellemstort løg, hakket
3 spsk.syltet agurk, grofthakket
2 spsk.sorte oliven, hakkede
 lidt af agurklagen
1 glaslys kaviar
2 spsk.purløg, fintklippet
 


Opskrift:

Del spegesildsfileterne igennem på langs.

Riv gulerødderne groft og svits dem i lidt olie sammen med det hakket løg. Tag det fra varmen og tilsæt syltet agurk, sorte oliven samt lidt af eddiken fra agurklagen. Vend den lyse kaviar i og tilsæt purløg.

Fordel blandingen i et halvdybt fad og sæt de rullede spegesildsfileter heri.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24001 gange,
og udskrevet 369 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jacob  -  2015-02-18 09:16:45
Er der ikke en eller anden der gider svare hans-jørgen :o)


hans-jørgen  -  2009-03-22 22:06:11
jeg ville gerne vide hvor længe sildefileterne skal stå i lagen inden de kan såises