bsamati -el. parboiled ris 240 g. bsamati -el. parboiled ris
5
dl.
grønsagsbouillon 5 dl. grønsagsbouillon
1-2
tsk.
masala 1-2 tsk. masala
100
g.
usvovlede,halverede abrikoser 100 g. usvovlede,halverede abrikoser
Tilbehør: Tilbehør:
godt hvedebrød godt hvedebrød
ristede mandelflager til pynt ristede mandelflager til pynt
Opskrift:
Lammekødet skæres i terninger (3x3 cm).
Kokosmelet overhældes med kogende vand.
Når blandingen er kold vrides kokosmælken ud gennem et klæde.
Løgene skæres i skiver.
Svitses i olien med hvidløg og ingefær i 1-2 min.
Kødet tilsættes og brunes under omrøring.
Krydderes med salt og peber.
Kokosmælk og bouillon hældes ved. simrer under låg, til kødet er mørt, ca. 45-50 min.
Retten smages til med masala.
Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i.
Koges kort igennem.
Abrikosris:
Løget hakkes fint.
Svitses i olien uden at tage farve.
Risene svitses med et øjeblik.
Bouillon, masala og abrikoser røres i.
Simrer under løg i 12 min.
Trækker i ca. 12 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15677 gange, og udskrevet 404 gange.
Kommentarer
LL - 2007-02-09 23:28:01 Super ret - mine gæster var vilde med den
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider