Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Havregrynskage

Havregrynskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : annegrethe

Indsendt :


Havregrynskage, billede 4 Havregrynskage, billede 1 Havregrynskage, billede 2 Havregrynskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Top:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   


Opskrift:

Æggene piskes godt sammen med sukker. Mel og bagepulver blandes og røres i. Margarine og mælk varmes (lunken) og blandes i.

Dejen hældes i en bradepande ca. 23x33 cm.
Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 25 - 30 minutter.

Top:
Det hele kommes i en gryde og smeltes sammen.

Når kagen er færdig, hældes massen ovenpå og sættes i ovnen igen i 3-4 minutter (til det bobler let).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (71 stemmer)

Opskriften er vist 128847 gange,
og udskrevet 3351 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Freya, 15  -  2014-08-31 09:36:27
Fantastisk kage, lavede den til klassenstime og alle var helt vilde med den! Laves igen til fødselsdag.


Naz  -  2013-11-09 12:37:20
Dejlig svampet kage. Blød og smager fantastisk :)


Annette   -  2010-06-17 19:28:57
Det er en rigtig god kage da jeg ikke kan tåle eller lide kokus, så er det da et godt alternativ til drømme kagen ;O) Rikke ved ikke lige, hvad der er gået galt for dig har lavet den 3 gange nu og den er ikke blevet tør overhovedet.


Sille og Dinski  -  2010-01-20 08:54:55
det er den bedtse kage i hele universet :P kanon kanon kanon :DDD


  -  2009-11-23 12:22:41
Den er god, i stedet for mælk, kom jeg yoghutr naturel i det gør den mere blød i konsitensen.. og så lod jeg værd med at komme så meget marg. i fyldet som der stod..


casinovh  -  2008-02-24 19:58:15
Synes at kagen mangler smag og toppen smager meget af magarine. Men smag og behag :)


Rikke  -  2007-09-17 18:35:15
Ikke min favorit.. Synes den blev meget tør. Fulgte opskriften til punkt og prikke


sandra  -  0000-00-00 00:00:00
kanonnnnnnnn


kokkeinden  -  0000-00-00 00:00:00
det er en god kage til mange smager dejligt lidt julet måske