Varmrøgning af Rejer

Varmrøgning af Rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 store Grønlandske pil-selv rejer
 salt
 
 Tilbehør:
 flutes
 mayonnaise
 øl
Opskrift:
Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på. Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time.

Skyl dem derefter godt under koldt vand. Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er forvarmet til ca. 70 grader og kom røgsmuld på.

Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter. Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre.

Spises med flutes, mayonnaise og en kold øl.





karakterer:
Opskriften er vist 11162 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu