Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varmrøgning af Rejer

Varmrøgning af Rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 store Grønlandske pil-selv rejer
 


Opskrift:

Brug store Grønlandske pil-selv rejer, lad skallen blive på. Salt dem godt og lad dem trække i en ½ time, skyl dem derefter godt under koldt vand. Læg dem på et fintmasket net i røgeovnen, der er forvarmet til ca. 70 grader og kom røgsmuld på. Røges herefter i ca. 5 - 8 minutter. Tjek dem undervejs. Hvis de får for lang tid bliver de tørre.

Spises med flutes, mayonnaise og en kold øl.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8709 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu