Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røræg med gedeost

Røræg med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æg str. L.
1 dl.fløde
1 spsk.karsespirer
75 g.gedeost skåret i små tern
 salt friskkværnet peber
 smør til pande/gryde
 
 Pynt:
 Karse
 


Opskrift:

Slå æggene ud i en røreskål. Med en gaffel piskes fløde, karse, slat og peber i. Smelt en smule smør på en pande eller fladbundet gryde. Det må ikke blive brunt. Hæld æggemassen i og rør forsigtigt med en træspartel, når massen begynder at stivne, tilsættes gedeost. Fortsæt med at rører indtil osten er smeltet og blandet med æggene. Fjern panden fra varmen.

Anret på fire skiver ristet landbrød. Pynt med karse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6065 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu