Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røræg i skal

Røræg i skal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 æg str. L.
 salt
 friskkværnet peber
1 tsk.trøffelolie
 lidtsmør til stegning
 
 Pynt:
 Purløg
 


Opskrift:

Slå forsigtigt toppen af æggene. Hæld indholdet ud i en skål.

Dyp skallerne i kogende vand for at undgå salmonella.

Æggene piskes sammen med salt, peber og trøffelolie. På en lille pande eller fladbundet gryde smeltes en smule smør, det må ikke blive brunt. Hæld æggemassen i og lad den stivne over jævn varme. Rør i den med en træspartel, massen må ikke blive tør.

Fjern panden fra varmen. Med en ske fordeles trøffelæggene i de tomme skaller, som sættes i æggebæger. Pynt med et par purløg.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Røræg



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (24 stemmer)

Opskriften er vist 19246 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu