frisk basilikum eller 2 tsk. tørret2 spsk. frisk basilikum eller 2 tsk. tørret
50
g.
flødeost50 g. flødeost
salt salt
peber peber
Opskrift:
Flæk peberfrugterne, fjern frøstole og skær peberfrugterne i mindre stykker.
Hak løg og hvidløg og svits dem sammen med peberfrugterne i olien.
Tilsæt bouillon og kog i ca. 15 min.
Blend peberfrugt - bouillonblandingen og hæld det tilbage i gryden.
Tilsæt basilikum og pisk flødeosten i.
Varm saucen igennem under omrøring.
Den må ikke koge.
Smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 20988 gange, og udskrevet 309 gange.
Kommentarer
Kirsten - 2014-09-28 16:58:55 Hvad smager denne sauce godt sammen med?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider