Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koulourakia (Græske påske kager)

Koulourakia (Græske påske kager), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
2.25 kophvedemel
1.25 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
0.5 kopsmør (blødgjort)
1 kopstrøsukker
2 spsk.cognac (eller mælk)
2 æg
1 tsk.vanille
1 æggeblomme pisket med 1 spsk. mælk til glasur/pensling
3 spsk.sesamfrø
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 190 grader.

Pisk smør og sukker sammen indtil det er lyst og luftigt. Vend æg, cognac og vanille i og bland grundigt. Vend mel, bagepulver og salt i, bland grundigt efter hver tilsætning af ingrediens. Form med runde teskeer, brug håndfladerne til at rulle hver enkelt frem og tilbage på en let melet overflade indtil du har en ca. 15 cm lang pølse. Sæt enderne sammen og for en hårnåls figur, drej/sno forsigtigt 2-3 gange. Pres enderne forsigtigt sammen. Sæt på en smurt bageplade med ca. 2,5 cm imellem, pensl med ægge/mælk glasuren og strø sesamfrø udover. Bag 10-13 minutter eller indtil de er gyldenbrune. Køl af på riste. Opbevares lufttæt ved stuetemperatur i 2 uger. Eller frys ned for længe opbevaring.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 17835 gange,
og udskrevet 290 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-05-31 09:37:44
Hvorfor er det vejet af i kopper? det er jo hjerneskadet