Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Poppy Seed Roll (Birkesrulle)

Poppy Seed Roll (Birkesrulle), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 koplunken vand
0.5 koplunken mælk
2.75 kophvedemel
120 g.Smør
2 spsk.sukker
 
1 pisket æg til glasering
 Vand til glasering
 
 Fyld:
1 kopbirkes
 Mælk til at dække birkes
1 spsk.sukker
2 spsk.honning
1 spsk.smør
 Skal af en appelsin (usprøjtet)
 Skal af en citron (usprøjtet)
 Hvider fra 2 æg
 


Opskrift:

Dej:
Opløs sukkeret I vandet iblandet mælken, tlsæt gæren og rør til gæren er opløst. Lad hvile i 10 minutter. Bland melet, smør (som skæres i små stykker) og gærblandingen. Ælt indtil dejen bliver smidig kugle, eller brug en foodprocessor . Tilsæt mel eller mælk om nødvendigt. Lad dejen hvile i et par minutter og ælt derefter igen i 1 minut.

Læg til hævning i en let olieret skål. Dejen drejes for at dække alle sider med olien. Tildæk med et viskestykke og lad hæve til dobbelt størrelse.

Fyld:
Hæld kogende vand og birkes’ne. Lad det trække i 5 minutter, hæld vandet fra. Læg birkes’ne på en pande og dæk med mælk. Bring det til at koge. Hæld overflødig vædske fra. Kom i en blender og processér til blanding bliver hvid. Tilsæt sukker, honning og smør. Varm op i en tykbundet kasserolle og lad koge i 1 minut ved høj varme. Køl af. Når blandingen er kold tilsættes æggehviderne og den revne appelsinskræl.

På et melet bord lægges dejen ud og æltes til et langt rektangle på ca. 2,5 cm tykkelse. Læg fylde ud på dejen. Dejen smøres ud til ca. 2,5 cm fra kanten af dejen.. Rul dejen til en roulade så fyldet er indeni. Læg på en smurt eller non-stick bageplade. Sørg for at roulade samlingen vender nedad. Ovnen opvarmes til 175 (165 hvis det er en varmluftsovn) grader og rouladen bages i 35 – 40 minutter. Glacér med æggeblandingen og lad rouladen køle ned på en rist.

Tips:

Opskriften er oversat fra engelsk, og cup er formentlig lig med 250 ml. (2½ dl.)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7212 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu