Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinke Florentiner

Skinke Florentiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverformbrød
0.5 pakkefrossen spinat i hele blade
 smør
4 skiverkogt eller røget skinke
1 spsk.hvedemel
 sennep
1.5 dl.kaffefløde
1 hårdkogt æg
 salt
 peber
 muskat
2 spsk.revet Parmesan ost
 
Opskrift:
Tø spinaten op i en sigte eller direkte i en kasserolle med 1 spsk. smør over ret stærk varme, så overflødig væde fordamper. Kog en stuvning af 1 spsk. smeltet smør, mel og fløde. Smag til med usødet sennep, rør hakket hårdkogt æg i og tilsæt salt og peber efter smag. Læg spinat på brødskiverne og drys lidt salt, peber og revet muskat på. Læg skinkestrimlerne over og dæk med stuvningen, der drysses med revet Parmesan ost. Gratiner ved 250° på ovnens midterste rille til alt er varmt og overfladen let gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8047 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu