Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsagsterrine II

Grønsagsterrine II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.rå broccoli i buketter
1000 g.rå gulerod i stave
1 tsk.salt
12 rå æg eller pasteuriseret helæg
10 dl.letmælk
400 g.revet ost
1 revet løg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kom broccolibuketterne i letsaltet vand ca. 3 minutter. Tag dem op og lad dem afdryppe i sigte.Kog ligeledes gulerødderne i letsaltet vand 4-5 minutter, lad også dem afdryppe. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ost, løg, salt og peber, pisk blandingen godt sammen. Beklæd en form med bagepapir. Læg halvdelen af broccolien i et jævnt lag med hovederne samme vej. Hæld 1/3 af æggemassen over. Læg de kogte gulerødder ovenpå i et jævnt lag og hæld lidt af æggemassen overpå. Læg resten af broccolien på og slut af med resten af æggemassen. Pres grønsagerne let sammen. Bind bagepapir over formen og bag retten i midten af ovnen ved 175 grader ca. 1 time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17801 gange,
og udskrevet 366 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sonia Reinholdt  -  2008-09-26 17:59:44
Osten kan sagtens undværes, og man kan sammensætte retten af årstidens grønsager. Man kan lave en dressing af lidt Creme Fraiche 18% tilsmagt med lidt tomatpure, salt, peber, og paprika. Kan serveres med dette, og ristet rugbrød. Rester af retten, er også en rigtig god ide til madpakken.