Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet youghurt

Hjemmelavet youghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2.5 dl.fløde
2 l.sødmælk
2-3 spsk.yoghurt (evt. fra sidste portion)
 


Opskrift:

Bland mælk og fløde i en gryde og varm det op til lige under kogepunktet. Lad det simre uden at koge under omrøring i ca. 5 min. Du må ikke gå fra det. Tag gryden af varmen og afkøl det hurtigt, ved at stille det i koldt vand i håndvasken. Det skal være ca. 45 grader varmt, lidt højere end kropstemperatur. Udrør yoghurten i 1 dl vand og hæld det i mælken. Rør godt og tag gryden op. Læg låg på gryden, pak den ind i aviser, dernæst håndklæder og ind under dynen. Den skal stå i et døgn og så er den færdig. Så skal den på køl.

Hvis du ikke får spist yoghurten hurtigt, kan du selv lave drikkeyoghurt af resten. Bland vand i til den rette konsistens og smag til med frugtsaft. Kan også tilsættes sukker og citron. Kun fantasien sætter grænser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 19303 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2007-06-20 09:00:07
Den er dejlig fast og lækker