Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Polenta Valdostana

Polenta Valdostana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Polenta (grundopskrift)
7.5 dl.vand
 salt
300 g.mellemfin majsmel
 
 Yderligere:
180 g.fontina (råmælksost)
80 g.smør
 


Opskrift:

Vandet koges op med saltet. Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang. Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min. Imens skæres osten i små tern. Når polentaen er færdig tages den fra varmen og tilsættes smør og ost. Grøden røres over svag varme nogle minutter til osten er smeltet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10656 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2011-05-01 02:03:39
Når vandet koger puttes majsmel i, og der piskes hele tiden til en tyk konsistens - skal absolut ikke koges i mere en 3-4 min. max.