Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsagsterine

Grønsagsterine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse drivhus grønsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.broccoli i små buketter
1 l.vand
1 tsk.groft salt
500 g.gulerødder halveret på langs
6 æg
1.5 dl.mælk
200 g.revet mild danbo 30%
2 tsk.revet zittauerløg
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Pynt:
 gulerod
 
 Tilbehør:
 grøn dressing
 groft brød
 


Opskrift:

Kom broccolibuketterne i kogende vand tilsat salt og kog dem ca. 3 min. Tag dem op og læg dem til afdrypning i en sigte.

Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ost, løg, salt og peber. Pisk blandingen godt sammen (pisk æggemassen op, hver gang den ældes over grønsagerne).

Læg halvdelen af broccolien i et jævnt lag og med hovederne samme vej i en smurt firkantet form (ca. 1¼ l.) Hæld 1/3 af æggemassen over. Læg de kogte gulerødder ovenpå i et jævnt lag og hæld lidt af æggemassen over. Læg resten af broccolien på og slut af med resten af æggemassen. Pres grønsagerne let sammen. Bind bagepapir over formen og bag retten midt i ovnen ca. 60 min ved 175 grader.

Tips:

Grønsagsterrinen er også velegnet kold som fx forret (12 pers.). Skær den i skiver og pynt med f.eks. brøndkarse og gulerod. Server den med grøndressing og brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9930 gange,
og udskrevet 222 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu