Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk kyllingesalat

Amerikansk kyllingesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Salat - SalaterRet : Salat - Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kogt/stegt kylling

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Amerikansk kyllingesalat, billede 4 Amerikansk kyllingesalat, billede 1 Amerikansk kyllingesalat, billede 2 Amerikansk kyllingesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
650 gram Kyllingekød, kogt
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
400 gram Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
350 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 glas Champignon, glas 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
1 Julesalat 1 mellemstor julesalat vejer ca. 150 gram.
   
  Dressing:
1 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   


Opskrift:

Halver baconskiverne, rul dem sammen og hold med tandstikkere. Steg baconrullerne på en tør pande. Lad dem svale af på et stykke køkkenrulle.

Striml salat og peberfrugter, (husk at tage kernerne ud af peberfrugterne). Skær kyllingen i ensartede stykker. Hæld majs og champignoner i en sigte for at dryppe af.

Bland salatingredienserne i en salatskål og pynt med bladene fra julesalaten. Bland dressingen og hæld den over salaten et par minutter før serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 161321 gange,
og udskrevet 2579 gange.


Energi:
KJ total 9238 (2199 kcal)
KJ pr. Pers. 2309 (549 kcal)
Vægt ialt 2152 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 429 KJ (102 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jones  -  2009-06-03 21:11:29
Jeg bruger tit denne opskrift med mine egne modifikationer, det er vel stadig kyllingesalat med bacon, salat og dressing? om end fuglen nok har taget sin flugt lidt sydover.


Lisbet  -  2008-10-14 21:37:01
Det lyder da godt, Jonas, men er vi så ikke ude i en helt anden salat?


Jones  -  2007-09-06 01:40:41
Helt enig med Malene, supplér evt. med let ristede solsikkekerner, soltørede tomater og cherrytomater og så bruger barbecue marinerede kyllingebryst, sletter champignonerne og laver baconen sprød. (mejsene kan desuden undværes) Med et godt rustikt brød til, - så bliver det ikke meget bedre.


malene  -  0000-00-00 00:00:00
meget god hvis man putter andre ting i


J, C, B  -  0000-00-00 00:00:00
Der kunne godt stå hvor mange kalorier der er i maden!