Rugbrødsis
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Indsendt : |
|
|
Rugbrødet rives, evt. i en blender, og ristes gyldent på en pande med hakkede hasselnødder, 50 g sukker og en lille klat smør - lad det køle af.
Pisk 3 æggehvider stive, tilsæt 2 spsk. sukker, og pisk igen, tilsæt igen 2 spsk. sukker, pisk, og fortsæt til der i alt er tilsat 175 g sukker. Pisk 4 dl piskefløde stiv, og fold æggehviderne heri sammen med rugbrødsraspen og evt. hakket mørk chokolade - kommes i en pæn form og fryses i 3-4 timer. Ved serveringen tøs den op til den slippe formen, evt. dyppes i varmt vand nogle sekunder, og pyntes med hele hasselnødder og flødeskum af 1 dl piskefløde. |
|
Opskriften er vist 21467 gange,
og udskrevet 713 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Thilde - 2017-11-09 15:49:18 Lækker, traditionel rugbrødsis. Det smager af barndom! Opskriften er præcis og let at følge. Mængderne passer fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne