Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidvinsmarinade

Hvidvinsmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Peberkorn
1 Lille løg
1 Selleristængel
1 Timiankvist
6 dl.Tør Hvidvin
1 Gulerod
1 FedHvidløg
1 Persillekvist
1 Laurbærblad
1 dl.Olivenolie
 


Opskrift:

Guleroden, Løget og selleristænglen hakkes og blandes med de øvrige ingredienser. Fisk skal have 5 timer i marinaden - Kylling - eller Kalkunkød 12 timer. Lad marineringen ske i køleskabet og brug marinaden til evt. sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17226 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

inger  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal vel lidt salt i?