Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Adanakebab

Adanakebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lam
1 løg
4 tomat
1 bdt.persille
1 tsk.flager af cayennepeber
1 tsk.stødt cayennepeber
1 tsk.Spidskommen
 
3-4 grønne peberfrugter
 Salt
 pitabrød
 grillspyd
 Olivenolie
 


Opskrift:

Hak løgene fint. Bland alle ingredienserne undtaget tomater persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i 20 minutter, helst natten over.

Klargør grillen.

Skær kødet ud i 8-10 stykker Put kødet på de smurte grillspyd på langs.

Plaser spydene på grillen.

Skær tomater og grøn peber i halve og put dem på grillen ved siden af kødet.

Varm pitabrødet. Server med persille i pitabrødet og Adana kebab




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (30 stemmer)

Opskriften er vist 27721 gange,
og udskrevet 218 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Felly  -  2007-02-17 16:49:19
jeg har smagt den i Adana.. mmh. smager rigtig godt. jeg kunne godt havde spist to!!


Line  -  0000-00-00 00:00:00
Desuden skal den originalt ikke laves påp spyd, men formes som nogle lange flade pølser. Kebab på spyd hedder Sis-kebab. Tilsæt gerne lidt chili til denne opskrift


Line  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en fordansket udgave af Adana kebab. Normalt er adana en stærk kebab, ellers skulle den hedde UFA kebab.