Adanakebab
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Hak løgene fint. Bland alle ingredienserne undtaget tomater persille og peberfrugter i en skål og lad det stå i 20 minutter, helst natten over.
Klargør grillen. Skær kødet ud i 8-10 stykker Put kødet på de smurte grillspyd på langs. Plaser spydene på grillen. Skær tomater og grøn peber i halve og put dem på grillen ved siden af kødet. Varm pitabrødet. Server med persille i pitabrødet og Adana kebab |
|
Opskriften er vist 31663 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Felly - 2007-02-17 16:49:19 jeg har smagt den i Adana.. mmh. smager rigtig godt. jeg kunne godt havde spist to!! Line - 2005-01-01 01:01:01 Desuden skal den originalt ikke laves påp spyd, men formes som nogle lange flade pølser. Kebab på spyd hedder Sis-kebab. Tilsæt gerne lidt chili til denne opskrift Line - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en fordansket udgave af Adana kebab. Normalt er adana en stærk kebab, ellers skulle den hedde UFA kebab. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne