Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små farsbrød med soltørrede tomater

Små farsbrød med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.hakket magert svinekød ca. 10% fedt
25-50 g.soltørrede tomater
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.peber
75 g.fetaost i tern
50 g.sorte oliven uden sten
 
750-1000 g.store kartofler
 salt
 peber
 
1 dl.yoghurt naturel
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
250 g.grønt fx broccoli
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem i både. Gem nogle stykker til spædbarnet og kog dem sammen med broccolien. Drys bådene med salt og peber og læg dem i en bradepande med bagepapir. Stil dem i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Hak de soltørrede tomater. Rør dem i kødet sammen med salt, peber, 1 dl vand og fetaost. Tag ca. en tredjedel fars fra og form den til et lille børnefarsbrød. Resten af farsen tilsættes hakkede oliven og formes til to små farsbrød. Læg farsbrødene i et ildfast fad med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Mærk med en kødnål, om de er gennemstegte. Kødsaften skal være klar. Smag yoghurt til med presset hvidløg, salt og peber. Kog broccolien og evt. nogle kartoffelbåde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9849 gange,
og udskrevet 232 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu