Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Makronlagkage med banan

Makronlagkage med banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Ukendt oprindelseslandKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.Bisca KarenVolf makroner
1 pk.Bisca KarenVolf lagkagebunde
5 spsk.kirsebærvin
1 glasdessertkirsebær
1.5 bananer
50 g.chokolade
3 dl.piskefløde
50 g.hasselnøddeflager
 
 Creme:
2 æggeblommer
2 spsk.sukker
2 tsk.maizena
2 dl.mælk
 


Opskrift:

Creme:
Æggeblommer, sukker, maizena og mælk koges op under konstant piskning, til den bliver tyk. Bananerne skrælles og moses ud. Vend bananerne i cremen. Fløden piskes stiv, og halvdelen vendes i cremen. Makronerne knuses og vædes med kirsebærvin. Lagkagen lægges sammen med makroner og creme. Kagen sættes på køl et par timer.

Chokoladen smeltes og piskes ned i den anden halvdel af fløden. Chokofløden smøres på lagkagens top og kant. Kirsebærrene hakkes og drysses på toppen, og hasselnøddeflagerne ristes og duppes på kanten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23905 gange,
og udskrevet 379 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu