Makronlagkage med banan

Makronlagkage med banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Ukendt oprindelseslandKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.Bisca KarenVolf makroner
1 pk.Bisca KarenVolf lagkagebunde
5 spsk.kirsebærvin
1 glasdessertkirsebær
1.5 bananer
50 g.chokolade
3 dl.piskefløde
50 g.hasselnøddeflager
 
 Creme:
2 æggeblommer
2 spsk.sukker
2 tsk.maizena
2 dl.mælk
 
Opskrift:
Creme:
Æggeblommer, sukker, maizena og mælk koges op under konstant piskning, til den bliver tyk. Bananerne skrælles og moses ud. Vend bananerne i cremen. Fløden piskes stiv, og halvdelen vendes i cremen. Makronerne knuses og vædes med kirsebærvin. Lagkagen lægges sammen med makroner og creme. Kagen sættes på køl et par timer.

Chokoladen smeltes og piskes ned i den anden halvdel af fløden. Chokofløden smøres på lagkagens top og kant. Kirsebærrene hakkes og drysses på toppen, og hasselnøddeflagerne ristes og duppes på kanten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24801 gange,
og udskrevet 423 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu